Somati FIE werkt aan mensgericht ondernemen met steun van:

ESF

Deze steun helpt ons om elke dag opnieuw te streven naar buitengewoon tevreden klanten en medewerkers.

Brandblusser kopen

Contacteer ons
Een schuimblusser of andere brandblusser vindt u bij Somati FIE. Een schuimblusser of andere brandblusser vindt u bij Somati FIE.

Hebt u beslist werk te maken van brandveiligheid en wilt u een brandblusser kopen? Ga dan voor een product van topkwaliteit. Op een dag hebt u de brandblusser misschien nodig en dan wilt u dat die optimaal functioneert. Bij Somati FIE kunt u met gerust hart een brandblusser kopen. Wij leveren de beste toestellen en adviseren u graag, zo kunt u een brandblusser kopen die tegemoet komt aan uw eisen en uw situatie. Bij Somati FIE kunt u trouwens niet alleen terecht voor de aankoop, maar ook voor het onderhoud van uw brandblusser. Zo bent u niet alleen zeker van een degelijk product, u kunt er ook op vertrouwen dat het functioneert als het er echt om gaat.

Juiste brandblusser kopen

Als u een brandblusser aanschaft, is het erg belangrijk dat u het juiste type koopt. Bij Somati FIE kan u verschillende types brandblussers kopen:

Twijfelt u nog of een aangepaste brandblusser kopen een goed idee is? Luister dan naar de wijze raad van de brandweer, zoals in dit artikel van de Nederlandse brandweer. Poederblussers kan u gebruiken voor brandklassen A (vaste stoffen), B (vloeistoffen) en C (gassen). CO2-blussers kan u daarnaast ook gebruiken voor klasse E (elektrische branden). Voor onervaren blussers is dan weer een schuimblusser aangewezen. Weet u dat de meeste beginnende branden met een draagbare brandblusser kunnen worden geblust? Een brandblusser kopen kan er dus voor zorgen dat mensen, gebouwen en goederen veilig zijn in geval van brand. Want op dat moment telt elke seconde. Bij Somati FIE kunt u een hoogwaardige brandblusser kopen. Onze toestellen voldoen aan heel wat strenge kwaliteitsnormen: NBN, CE, BENOR en ANPI.

Vertrouw op Somati FIE

Wilt u een brandblusser kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om deze redenen zijn wij een betrouwbare partner:

 • Jarenlange ervaring
 • ISO- en VCA-gecertificeerd
 • Oplossingen op maat
 • (Brand)veiligheidsbeleid van A tot Z
 • Ruime catalogus, onderhoud, trainingen, audits
 • Eigen atelier

Interesse in onze brandblussers? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Bekijk ons aanbod aan brandblussers.

Contacteer ons

Vul dan onderstaand formulier in, één van onze medewerkers conctacteert u zo spoedig mogelijk.

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Achternaam
  Invalid Input
 3. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoonnummer
 5. Postcode
  Gelieve uw postcode door te geven zodat we uw vraag meteen aan de correcte dienst kunnen doorsturen.
 6. Uw bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 7. *
  Ongeldige invoer