Somati FIE werkt aan mensgericht ondernemen met steun van:

ESF

Deze steun helpt ons om elke dag opnieuw te streven naar buitengewoon tevreden klanten en medewerkers.

Keuring noodverlichting

Contacteer ons
Keuring noodverlichting Op zoek naar keuring noodverlichting? Somati FIE is uw partner in onderhoud en keuring van brandpreventie en veiligheid

U bent voor uw bedrijf of appartementsgebouw op zoek naar een ervaren en betrouwbare keuring noodverlichting? Dan is Somati FIE uw ideale partner. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en keuring van brandbeveiliging.

Noodverlichting is belangrijk

Noodverlichting is belangrijk voor de veiligheid als de gewone verlichting uitvalt, bijvoorbeeld bij stroomstoringen die al dan niet door brand worden veroorzaakt

Als bedrijf bent u verplicht…

Als bedrijf bent u verplicht om brandbeveiliging te voorzien en om die regelmatig te laten keuren. Dat is niet alleen wettelijk verplicht of een eis van uw brandverzekering, u beschermt er in de eerste plaats uw medewerkers mee. Als beheerder van een gebouw bent u verantwoordelijk voor de goede werking van de noodverlichting. Daarom is het belangrijk om tijdig uw noodverlichting te onderhouden.  Onze ervaren technici zijn goed opgeleid om de werkzaamheden met het grootste oog voor detail uit te voeren. Want bij tekortkomingen of defecten kunnen wij meteen ook instaan voor de nodige herstellingen maar ook voor bijkomende installaties.

U kiest voor één partner

U kiest voor één partner die uw hele brandveiligheid voor zijn rekening neemt. Nadat de noodverlichting is geïnstalleerd is een goed beheer van de installatie belangrijk.  Daarbij volgen we uiteraard alle actuele normen. Uw brandbeveiliging en keuring van noodverlichting is bij ons in goede handen.

Noodverlichtingsstudie

Het is vaak niet duidelijk om te weten welke noodverlichting is geïnstalleerd in de verschillende gebouwen. Wij komen ter plaatse en inventariseren uw volledige verlichtingsinstallatie. Bovendien weten wij als specialisten in brand precies welke wetgeving van kracht is voor uw gebouw en welk type noodverlichting en welke wetgeving of norm van toepassing is. Door middel van een studie op plan geven wij correcte informatie over de plaats en het gebruik van de vereiste veiligheidsverlichting.  

Alles start met een goed gesprek

Wil u meer weten? Dan komen we graag bij u langs voor een verkennend gesprek. We maken een inschatting over uw noden en zorgen voor een aanbod op maat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van jouw keuring.

Waarom kiezen voor Somati FIE?

Wij zijn een firma met een jarenlange ervaring in het installeren, keuren en onderhouden van eerste interventiemateriaal zoals brandblussers, brandhaspels en noodverlichting... Bovendien maken wij uw evacuatieplannen op en leveren wij uw interventiedossier voor de hulpdiensten. Dit dossier houdt u beschikbaar aan de ingang van het gebouw. Conform de wetgeving stellen we ook uw globaal brandpreventiedossier samen en bieden via ons portaal toegang tot uw online documenten.