Somati FIE werkt aan mensgericht ondernemen met steun van:

ESF

Deze steun helpt ons om elke dag opnieuw te streven naar buitengewoon tevreden klanten en medewerkers.

Nieuwe Somati FIE bestelwagens

maandag 13 mei 2019 - 14u59
Nieuwe Somati FIE bestelwagens De nieuwe Somati FIE bestelwagens

Je kent Somati FIE als een betrouwbare partner in brandpreventie. Die betrouwbaarheid dragen we hoog in het vaandel want met brandpreventie mag je niet licht omgaan. Om onze service nog te verbeteren gaan we voortdurend op zoek naar innovaties waarmee we jou nog beter ten dienste kunnen staan. We scholen onszelf bij, maar we investeren ook in nieuwe infrastructuur. Zo zijn we nu bezig met een volledige vernieuwing van ons wagenpark. In deze blogpost vertellen we er graag meer over.

Nieuw wagenpark voor Somati FIE

Somati FIE vernieuwt. Als gespecialiseerde firma in brandpreventie weten wij hoe belangrijk het is om op de juiste plaats herkenbare signalisatie en pictogrammen te hebben. Dat element trekken we door in onze nieuwe huisstijl. Sinds begin dit jaar werken we met een mooi nieuw herkenbaar logo.

Onze nieuwe stijl zal je voortaan ook op onze bestelwagens terugvinden. De man met vuur pronkt nu al op 10 splinternieuwe wagens die we onlangs in gebruik namen. Die stijlvolle zwarte Renault bedrijfswagens hebben alle uitrusting aan boord om jouw bedrijf vlot van de gepaste service te voorzien.

En omdat we bij Somati FIE houden van duidelijkheid hebben we die services met grote pictogrammen achteraan op de wagens gezet.

Duidelijke servicepictogrammen

We winden er geen doekjes om, we willen jouw bedrijf een A tot Z brandpreventie-oplossing bieden. Daarom hebben onze diensten ingedeeld in 4 categorieën die in kleurrijke pictogrammen op onze nieuwe bestelwagens prijken:

  • Eerste interventiemateriaal: Dit zijn in feite onze producten die permanent bij jou op het bedrijf aanwezig zijn om mogelijke brandhaarden te bestrijden. Brandblusapparaten, brandslangen, haspels, branddekens en noem zo maar op. Bij ons vind je zowel het wettelijk verplichte preventiemateriaal als aanvullende toestellen om de brandveiligheid voor jou en je medewerkers te verhogen.
  • Onderhoud en diensten: Naast de wettelijke keuring van je brandblusapparaten raden we je aan om regelmatig een controle te laten uitvoeren van alle brandpreventie-voorzieningen. Bij een defect kunnen we meteen ingrijpen.
  • Pre-engineered systems: Van rook- en branddetectie tot automatische blusinstallaties. Somati FIE heeft de know-how in huis om voor jouw bedrijf een oplossing op maat te ontwerpen en te installeren.
  • IFRA en blusoefeningen: Bij ons kan je terecht voor brand risico-analyses voor je bedrijf. Bovendien kunnen wij je medewerkers trainen dankzij onze blustrainingen. Zo kan iedereen zijn steentje bijdragen tot een brandveilige omgeving. Maar je kan bij Somati FIE ook terecht voor het beheer van je (verplichte) brandpreventiedossier, de opmaak van evacuatieplannen en andere duurzame brandpreventiediensten.

De eerste 10 bestelwagens zijn geleverd. En binnen twee jaar zal ons hele wagenpark vernieuwd zijn. Dat is slechts één van de stappen die we zetten om jou de beste dienstverlening te garanderen.

Heb je vragen over brandpreventie en brandveiligheid in jouw bedrijf? Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Neem contact op één van onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek en een gepersonaliseerde offerte.