Brandblusapparaat

Hebt u een degelijk functionerend brandblusapparaat in uw woning of uw bedrijfsgebouw? Als het er echt toe doet, kan een brandblusapparaat een wereld van verschil betekenen. U wint er kostbare tijd mee die u in staat stelt mensen en eigendommen te beschermen.
Bij Somati FIE koopt u een brandblusapparaat in volle vertrouwen. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij uw uitgelezen partner zijn voor brandveiligheid. Naast de aankoop van een brandblusapparaat kan u bij ons ook terecht voor het onderhoud.

Koop het aangewezen brandblusapparaat

Elke situatie is anders en dat geldt ook voor het brandblusapparaat dat u nodig hebt. Wij helpen u graag verder bij de keuze uit ons ruime assortiment:


De juiste brandblusser kopen

Dat een brandblusapparaat aangepast moet zijn aan de situatie waarin het kan worden gebruikt, vindt ook de (Nederlandse) brandweerWelk blusmiddel aangewezen is, hangt onder meer af van de aard van de brand.

Met een draagbaar brandblusapparaat kan u de meeste branden blussen. Bedenk eens hoeveel schade u daarmee kunt vermijden. Bij Somati FIE bent u zeker van het meest performante brandblusapparaat dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Waarom kiezen voor een brandblusapparaat van SomatiFIE?

Voor de aankoop van een brandblusapparaat vertrouwt u best op een ervaren en gespecialiseerde partner. Die vindt u in SomatiFIE. Wij kunnen enkele sterke troeven voorleggen:

  • Jarenlange ervaring
  • ISO- en VCA-gecertificeerd
  • Oplossingen op maat
  • (Brand)veiligheidsbeleid van A tot Z
  • Ruime catalogus, onderhoud, trainingen, audits
  • Eigen atelier


Bekijk ons aanbod
 aan brandblusapparaten.

Dus, brandblusapparaat kopen?

Contacteer ons vandaag nog voor meer info.
Bekijk ons aanbod aan brandblusapparaten.