logo somatifie

SomatiFIE

SomatiFIE

Duurzame brandbeveiliging van A tot Z

Brandbestrijding is geëvolueerd naar een totaal (brand)veiligheidsbeleid van A tot Z.

Bedrijven hebben steeds meer nood aan een professionele ondersteuning om de brandveiligheid binnen hun onderneming efficiënt te integreren.

SomatiFIE nv (First Intervention Equipment) profileert zich als een dienst- en adviesverlenende partner die bedrijven kan helpen om dat beleid te perfectioneren. Het bedrijf maakt deel uit van een internationale groep gespecialiseerd in brandbestrijding 1e interventie.

Onze klanten kunnen beroep doen op een waaier van oplossingen met aandacht voor de specifieke behoeften: via het leveren van de juiste producten en diensten beveiligen we uw brandrisico’s.

Niet alleen standaard producten maar ook op maat gemaakte en automatische objectbeveiliging wordt aan klanten geleverd. Dit altijd in functie van het specifieke brandrisico.

SomatiFie kan voor jouw organisatie verschillende producten op maat maken in het eigen atelier.

Ons periodiek onderhoud zorgt ervoor dat alle interventiemiddelen in een optimale staat van werking blijven.

Door het trainen van jouw medewerkers leren wij ze correct omgaan met alle aanwezige brandbeveiligingsmiddelen. Ook evacuatie-oefeningen worden aangeboden.

Via Fire Safety Management analyseren en auditeren we alle risico’s en beveiligingen en brengen ze voor jou en de professionele brandweerdiensten in kaart.

SomatiFIE is een sterke speler onder de ‘brand’merken in België!