logo somatifie

Brandblusser kopen

Contacteer ons

Hebt u beslist werk te maken van brandveiligheid en wilt u een brandblusser kopen? Ga dan voor een product van topkwaliteit. Op een dag hebt u de brandblusser misschien nodig en dan wilt u dat die optimaal functioneert. Bij Somati FIE kunt u met gerust hart een brandblusser kopen. Wij leveren de beste toestellen en adviseren u graag, zo kunt u een brandblusser kopen die tegemoet komt aan uw eisen en uw situatie.

Bij Somati FIE kunt u trouwens niet alleen terecht voor de aankoop, maar ook voor het onderhoud van uw brandblusser. Zo bent u niet alleen zeker van een degelijk product, u kunt er ook op vertrouwen dat het functioneert als het er echt om gaat.

Het juiste brandblusapparaat kopen

Als u een brandblusser aanschaft, is het erg belangrijk dat u het juiste type koopt. Bij SomatiFIE kan u verschillende types brandblussers kopen:

 

Twijfelt u nog of een aangepaste brandblusser kopen een goed idee is? Luister dan naar de wijze raad van de brandweer, zoals in dit artikel van de Nederlandse brandweer. Poederblussers kan u gebruiken voor brandklassen A (vaste stoffen), B (vloeistoffen) en C (gassen). CO2-blussers kan u daarnaast ook gebruiken voor klasse E (elektrische branden). Voor onervaren blussers is dan weer een schuimblusser aangewezen. Weet u dat de meeste beginnende branden met een draagbare brandblusser kunnen worden geblust? Een brandblusser kopen kan er dus voor zorgen dat mensen, gebouwen en goederen veilig zijn in geval van brand. Want op dat moment telt elke seconde. Bij SomatiFIE kunt u een hoogwaardige brandblusser kopen. Onze toestellen voldoen aan heel wat strenge kwaliteitsnormen: NBN, CE, BENOR en ANPI.

Vertrouw op Somati FIE

Wilt u een aantal brandblussers kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om deze redenen zijn wij een betrouwbare partner:

  • Jarenlange ervaring
  • ISO- en VCA-gecertificeerd
  • Oplossingen op maat
  • (Brand)veiligheidsbeleid van A tot Z
  • Ruime catalogus, onderhoud, trainingen, audits
  • Eigen atelier

Bekijk ons aanbod aan brandblusapparaten.

Brandblussers kopen? Dan zit u goed bij onze experten in brandbestrijding.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.