Pictogrammen veiligheid

Bij brand of andere noodsituaties is het belangrijk snel de evacuatieroutes of de blustoestellen terug te vinden. Pictogrammen veiligheid geven aanwezigen duidelijke aanwijzingen waar ze naartoe moeten. Of het nu medewerkers of bezoekers zijn, dankzij de pictogrammen veiligheid kunnen zij zich sneller in veiligheid brengen. Pictogrammen veiligheid zijn dan ook in veel gevallen verplicht in een professionele omgeving. Bij SomatiFIE vindt u een ruim assortiment pictogrammen veiligheid. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Pictogrammen veiligheid van SomatiFIE: een goede keuze

Bij SomatiFIE verdelen we veiligheidspictogrammen in twee categorieën: evacuatie en brandbeveiliging. De evacuatiepictogrammen leiden mensen langs de juiste vluchtroute naar een veilige plek of trefpunt. De pictogrammen brandbeveiliging zorgen er voor dat men de blustoestellen snel terugvindt als het nodig is. Onze pictogrammen kunnen in de meest uiteenlopende gebouwen worden gebruikt. U kan ze immers krijgen in verschillende afmetingen en types. Denk maar aan fluorescerend, polystyreen, zelfklevend vinyl of dwarse uitvoering (loodrecht op de muur). Bovendien kunnen wij veiligheidspictogrammen leveren voor bijzondere ruimtes, risico’s of verdiepingen.

SomatiFIE: uw betrouwbare partner voor brandveiligheid

Brandveiligheid is een serieuze zaak en dus wilt u ook een serieuze partner die u verder helpt. Die partner vindt u in SomatiFIE. Wij hebben heel wat ervaring en expertise in de verschillende aspecten van brandveiligheid. Die stellen we ten dienste van professionelen en particulieren. Onze klanten waarderen SomatiFIE omwille van onze sterke punten

  • Wij kunnen een jarenlange ervaring voorleggen, het merk Somati bestaat immers al sinds 1962
  • Elk jaar opnieuw behalen wij de nodige ISO- en VCA-certificaten
  • Wij kunnen u verder helpen met oplossingen op maat
  • Wij bouwen mee aan een (brand)veiligheidsbeleid van A tot Z
  • Wij hebben een uitgebreide catalogus van producten voor brandveiligheid
  • Naast producten leveren wij ook diensten als onderhoud, trainingen en audits
  • Wij beschikken over een eigen atelier

 

Bekijk ons aanbod aan pictogrammen veiligheid.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor pictogrammen veiligheid of andere aspecten van uw brandveiligheid?

Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.