logo somatifie

SomatiFIE voorziet festivals van brandblussers

Contacteer ons

Het festivalseizoen is begonnen. De hele zomer lang trekken muziekliefhebbers naar de vele festivals die ons land rijk is. Plezier en muziek staan uiteraard centraal, maar brandveiligheid is ook een belangrijk aandachtspunt. Somati Fie verhuurt daarom brandblussers aan verschillende Belgische festivals.

Het belang van een brandblusser

Een brandblusser kan veel onheil voorkomen en dat geldt ook voor evenementen. Zelfs al is de brandweer in de buurt, met een brandblusser kan je kostbare tijd winnen. Zo wordt materiële en mogelijk ook menselijke schade vermeden of beperkt. Voorwaarde is natuurlijk dat de brandblusser deskundig en veilig bediend wordt.

Waarom een brandblusser huren?

Een brandblusser huren heeft als grote voordeel dat je een toestel in handen krijgt dat in orde is. Het technisch functioneren is getest, er is voldoende blusmiddel aanwezig en het toestel is in een goede staat. Bovendien ben je zeker van een toestel op maat van de situatie. Somati Fie beschikt over een ruime selectie uiteenlopende brandblussers van verschillende omvang.

Brandveiligheid op festivals

Brandveiligheid staat hoog op het prioriteitenlijstje van een goede festivalorganisator. De brandweer zal het terrein controleren op brandveiligheid. De organisator stelt een veiligheidsplan op en duidt een veiligheidsverantwoordelijke aan. Brandkranen, signalisatie, evacuatieroutes en blusleidingen vind je terug op elk festivalterrein. En uiteraard geldt dat ook voor brandblussers.

De festivalzomer van SomatiFIE

SomatiFIE heeft een uitstekende reputatie op vlak van brandveiligheid en –preventie. Ook voor de huur van brandblussers voor de duur van een festival of ander evenement kan je bij ons terecht. Een heel aantal Belgische topfestivals rekenen ook deze zomer op SomatiFIE:

Met Werchter Boutique hadden we op 17 juni al onze succesvolle opener van dit festivalseizoen.

Wil je ook brandblussers huren? Of ben je op zoek naar een ander product voor brandpreventie of –bestrijding? Vul snel ons contactformulier in en wij helpen je graag verder.