logo somatifie

Open opleiding kleine blusmiddelen

Opleidingen

Brandveiligheid opleiding in Erembodegem

Wij organiseren opnieuw een opleiding kleine blusmiddelen voor bedrijven uit de streek op vrijdag 11 oktober 2024

Een deelname aan onze drie uur durende opleiding kost slechts €145,00 (excl btw) per persoon en omvat een theoretisch gedeelte (1 uur) en praktisch gedeelte (2 uur).

Open opleiding kleine blusmiddelen

Zijn jullie een kleiner bedrijf maar is brandveiligheid een belangrijke schakel binnen jullie organisatie? Dan is een open opleiding dé oplossing! Deze wordt on site bij SomatiFIE in Erembodegem georganiseerd. Ook voor bedrijven die zelf over onvoldoende plaats beschikken om een mobiele blusopleiding te organiseren, kan deze opleiding (op maat) ook heel interessant zijn!

Via de kmo-portefeuille kan u als onderneming financiële steun krijgen voor deze opleiding. U kan ons terugvinden onder het registratienummer DV.O106299.

Daarnaast zijn we ook aangesloten bij Alimento. Bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsindustrie kunnen op deze manier aanspraak maken op subsidies voor opleidingen die via SomatiFIE georganiseerd worden.

Een deelname aan onze drie uur durende opleiding kost slechts €145,00 (excl btw) per persoon en omvat een theoretisch gedeelte (1 uur) en praktisch gedeelte (2 uur).

Programma

  • Oproepen van de hulpdiensten
  • Het ontstaan van een brand (vuurdriehoek)
  • De verschillende brandklassen
  • De verschillende blusmiddelen
  • Algemene principes evacuatie
  • Individueel oefenen met blusdeken, CO2-blusser en schuimblusser

Na de brandveiligheid opleiding

Elke deelnemer ontvangt op het einde van de brandveiligheid cursus een leuk gadget en een syllabus waarin de theorie uitgebreid terug aan bod komt. Daarnaast kunnen de deelnemers op aanvraag een individueel attest van deelname aan de opleiding bekomen.

Alternatieve blusopleiding 

iZjn er toch wel heel wat mensen die willen deelnemen en hebben jullie de ruimte om onze Mobiele Fire Training Unit te ontvangen? Boek dan een basisopleiding kleine blusmiddelen op jullie eigen bedrijf. Wij zorgen voor alles en de werknemers hoeven zich niet te verplaatsen.

Interesse in onze opleidingen?

Vul het contactformulier in of contacteer Bert via +32 471 70 38 15 of via bemd@somatifie.be