logo somatifie

Een nieuw jaar, een nieuwe stijl

Contacteer ons

Het oude SomatiFIE logo

In 1962 richtte de familie Pelgrims in Brussel het merk Somati (Société Matérial Incendie) op. Onze expertise in brandveiligheid en interventiemiddelen vindt daar dus al zijn oorsprong. Somati groeide uit tot een bedrijf met een ruim aanbod producten en diensten.

In september 2008 zag Somati FIE nv het licht. Wat voordien een afdeling was, werd vanaf dan een onafhankelijke business unit. En nu, 10 jaar later, staan wij stevig op eigen benen. Een decennium gevuld met tienduizenden tevreden klanten, waarbij we nu behoren tot de marktleiders van België.

Helder naar de toekomst

Dergelijke mijlpalen mogen best gevierd worden, dachten wij. Dus lieten we onszelf een compleet nieuwe huisstijl aanmeten, inclusief gloednieuw logo. En dat onthullen wij vandaag maar al te graag aan u!

Als symbool voor onze evolutie, als volgende stap naar vernieuwing, als begin van dit nieuwe werkjaar. En met een heldere blik op de toekomst die ongetwijfeld nog veel boeiends in petto heeft.

Modern logo voor SomatiFIE

Niet toevallig kozen we ervoor om een moderne vlam in ons logo te verwerken. De link naar brandveiligheid is zo gelegd, maar hebt u het gemerkt? Die vlam draait zich met de S van Somati FIE subtiel naar boven.

Dit logo is meteen ook een stuk kleurrijker, wat verwijst naar de diversiteit binnen ons bedrijf. Want wij hebben heel wat verschillende talenten in huis. Daarnaast straalt het ook onze basiswaarden uit: duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit in alles wat we doen.

Leading fire safety

Maar wat misschien nog het meest opvalt, is onze nieuwe baseline die nu permanent deel uitmaakt van het logo. ‘Leading fire safety’ benadrukt niet alleen wát we doen, maar ook hóe we dat doen. Dankzij onze jarenlange expertise garanderen wij elke klant de meest duurzame en accurate brandbeveiliging op maat.

SomatiFIE staat immers bekend om haar dynamische aanpak en deskundige service. Wij staan op het juiste moment klaar met de geschikte tools en de meest innovatieve diensten. We zetten ook sterk in op digitalisering en internationale samenwerkingen. Daardoor zijn wij nu een bedrijf met een solide basis.

Dank voor de vurige inzet

Dit alles is ook mogelijk dankzij een jong en enthousiast team van medewerkers die zich elke dag inzetten voor de veiligheid van onze klanten. De technische ploeg die actief is over heel België. De mensen van ons eigen atelier die producten maken op maat. De adviseurs, het administratief personeel en het kader.

Graag bedanken wij vandaag iedereen voor hun ‘vurige’ inzet de voorbije tien jaar. En tot slot ook u bedankt, onze trouwe klanten. Moge 2019 ook voor u een boeiend nieuw jaar worden in alle veiligheid!

Nog niet eerder kennisgemaakt? Contacteer ons gerust voor meer info over onze diensten en producten.

Video afspelen