logo somatifie

Heb jij al toegang tot ons klantenportaal?

Contacteer ons

Alle medewerkers van SomatiFIE wensen je een kleurrijk, gezond en brandveilig 2020!

Digitale technologie en transformatie zijn begrippen die vandaag bij veel organisaties hoog op de agenda staan en die ook dit jaar voortdurend aan belang zullen winnen. Ook SomatiFIE investeert veel in digitalisering en lanceerde eind 2019 een eigen dynamisch klantenplatform.

Daarmee bieden wij klanten op een vlotte, eenvoudige manier alle informatie online aan wanneer ze de status van hun brandveiligheid willen consulteren. Je kan jouw klantenportaal raadplegen op MY Somatie FIE. Mail naar info@somatifie.be voor het verkrijgen van jouw login gegevens.

Brandveiligheid en barcode

Je klantenportaal is een tool waar je in 1 oogopslag een overzicht krijgt van alle blusmiddelen op de verschillende locaties van je bedrijf of gebouw. Je vindt er alle documenten waarover je moet beschikken om wettelijk in orde te zijn met je brandbeveiliging.

Wanneer onze technicus bij jou langskomt voor een installatie, onderhoud of controle zal hij elk toestel van een barcode voorzien. Via die code – die hij met een tablet scant – heeft hij meteen toegang tot alle informatie over het toestel: type, bouwjaar, onderhoudsplanning,…   

Ook de locatie van het toestel wordt nauwkeuring weggeschreven zodat je exact weet waar elk object zich bevindt. Heb je een eigen nummering voor je brandpreventie toestellen dan wordt die eveneens aan de barcode gekoppeld. Alle eerste interventiemiddelen en installaties worden ook vermeld op de wettelijk verplichte evacuatieplannen.

Brandpreventie

De evacuatieplannen zijn onderdeel van het globaal brandpreventiedossier. Sinds het KB van 18/03/2014 over de brandpreventie op de arbeidsplaatsen is het verplicht om over zo’n dossier te beschikken. Laat je  een brandpreventiedossier samenstellen door de specialisten van Somati FIE dan wordt dat uiteraard ook ter beschikking gesteld op het klantenportaal. Zo beschik je altijd over de laatste versie.

Wil je het klantenportaal zelf ontdekken? Vraag je login gegevens via info@somatifie.be. Nog geen klant, maar wil je graag weten hoe Somati FIE je kan helpen met de brandpreventie en brandbeveiliging voor jouw (bedrijfs)gebouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek en een eerste analyse. Daarna zorgen wij voor een aanbod op maat.

Samen maken we er een brandveilig 2020 van!