Brandveiligheid

Contacteer ons

Is uw woning, bedrijfsgebouw of school in orde op vlak van brandveiligheid? Dat zou toch moeten zijn, want brand kan zeer ingrijpende menselijke en materiële gevolgen hebben. Brandveiligheid is dus geen thema om licht over te gaan. Met Somati FIE hebt u een ervaren partner die u kan helpen bij het verhogen van de brandveiligheid. Wij hebben decennialange ervaring op vlak van brandveiligheid en helpen u graag verder.

Enkele belangrijke feiten m.b.t. brandveiligheid

Brandveiligheid heeft veel te maken met brandpreventie. Preventief optreden is uiterst belangrijk en kan mits het opvolgen van enkele eenvoudige tips. Mogelijk is het nodig (of in het geval van bedrijven zelfs verplicht) om een brandpreventiedossier te laten opstellen. Dat kan Somati FIE voor u doen.

Op basis van een grondige analyse kan u bepalen welke zaken u nodig hebt om uw bedrijf of woning brandveiliger te maken. SomatiFIE biedt u een ruim gamma van producten van hoge kwaliteit zoals brandblusapparaten, rookmelders, branddekens en andere.

Voor een aantal gebouwen gelden specifieke normen op vlak van brandveiligheid. Dat is zo onder meer in gebouwen van welzijnsorganisaties en –instellingen, en meer bepaald in ouderenvoorzieningen, kinderopvang, ziekenhuizen, psychiatrische verzorgingsinstellingen en groepen van assistentiewoningen.

Brandveiligheid en Somati FIE: een goed huwelijk

Op vlak van brandveiligheid kan SomatiFIE heel wat ervaring en expertise voorleggen. Onze vele klanten genieten van een betrouwbare service dankzij onze sterke troeven:

  • Wij hebben een jarenlange ervaring (we zijn al actief sinds 1962)
  • Jaar na jaar behalen wij de nodige ISO- en VCA-certificaten
  • Wij zoeken mee naar oplossingen op maat
  • Wij helpen bij uw (brand)veiligheidsbeleid van A tot Z
  • Wij hebben een ruime catalogus van producten voor brandveiligheid
  • Onze dienstverlening bestaat onder meer uit onderhoud, trainingen en audits
  • Wij hebben ons eigen atelier

Tijd voor meer brandveiligheid?

Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Bekijk ons aanbod op vlak van brandpreventie.